Ledelse

Peter Steiness Larsen

Styreformann
Peter har en master i finans fra Copenhagen Business School, og 30 års erfaring innen prosjektfinansiering og prosjektutvikling. Peter har blant annet erfaring fra shipping og skipsfinansiering med Burmeister & Wain verft, prosjektutvikling og prosjektfiansiering innenfor energisektoren med Elsam Prosjekt, samt prosjektutvikling og krafthandel med Enron. Siden 2004 har han vært finansdirektør i Tschudigruppen, der han har hatt en viktig rolle i Sydvaranger siden oppkjøpet av gruvevirksomheten i 2006.

Antony Beckmand

Administrerende direktør
Tony er autorisert regnskapsfører med en bachelor fra The University of Western Australia og en Grad. Dip. i Applied Finance and Investment fra the Securities Institute of Australia. Tony har over 20 års erfaring fra roller innen finans, salg og ledelse, og over 10 års erfaring fra Sydvaranger som både finansdirektør og administrerende direktør/konserndirektør. Tidligere gruvedriftserfaring inkluderer selskaper som Exxaro Resources, Perilya Ltd og Robe River Iron Associates, og råvarer som jernmalm, mineralsand, grunnmetaller og gull.

Thomas Bækø

Driftssjef
Thomas begynte i Sydvaranger i januar 2009 da Selskapet gikk over fra oppbyggings- til driftsfase. Han er født og oppvokst i Kirkenesområdet. Fra 2011 til 2013 var han produksjonssjef ved et stort jernmalmprosjekt i Vest-Afrika. Der hadde han ansvaret for klargjøring, igangsetting, vedlikehold og drift. Fra 2014 og fram til november 2015 var han prosess-sjef hos Sydvaranger. Han ble igjen en del av prosjektet i 2016, først som prosjektleder og senere som driftssjef.

Melinda Moore

Salgs-og Markedsføringssjef
Melinda har en bachelorgrad i Samfunnsøkonomi fra Monash University og en Diplomgrad i Økonomi og Investering fra Securities Institute of Australia. Hun har over 25 års erfaring innen investering, finansiering, strategi, risikostyring, salg og markedsføring i den globale stål-, gruve- og energibransjen. Hun har tidligere jobbet som handels- & markedsføringsstrateg for BHP Billiton, og i den senere tid jobbet innenfor handel og finans for verdens største Bank, ICBC. Melinda er i tillegg styremedlem i Women in Mining UK (www.womeninmining.org.uk) og Økonomidirektør og leder av The Global Outreach Committee.
HjemOm ossProduktBærekraftNyheterKarriereKontaktFacebookLinkedIn
Sydvaranger Industriområde, 9900 Kirkenes, Norge
Sydvaranger © 2018. All rights reserved.