July 13, 2020

Kvinner i gruveindustrien

Gruveindustrien er mannsdominert, men det finnes kvinner som jobber innen alle områder av gruveindustrien verden over. Det er viktig at kvinners individuelle og kollektive stemme blir hørt for at industrien skal kunne endre og forbedre seg med tanke på mangfold, ledelse og bærekraft.
Les mer
July 9, 2020

samarbeid med det lokale brannvesenet

Sydvaranger har et godt og verdifullt samarbeid med det lokale brannvesenet, som i går gjennomførte øvelse på våre områder.
Les mer
June 17, 2020

Markedet for jernmalm – Nåværende Situasjon

Jernmalm er et produkt som omsettes globalt. Rundt 1,5 milliarder tonn skipes årlig sjøveien fra en rekke leverandører verden rundt, inkludert Norge, Sverige, Brasil, Australia, Canada, Sør-Afrika og India. Kinesiske stålfabrikker er den største konsumenten med et forbruk på over 1,1 milliarder tonn, mens de resterende 400 millioner tonnene selges til Europa, Midt-Østen og Asia.
Les mer
June 3, 2020

Sydvaranger jobber iherdig med å få pumpet ut vann og regulert nivåene.

Over store deler av landet har NVE meldt om høye vannstander som i stor grad skyldes hurtig snøsmelting.
Les mer
April 30, 2020

1. mai Arbeidernes Dag

1. mai er Arbeidernes dag – en dag for å vise arbeidsklassens styrke. Vi her i Sydvaranger ønsker å gratulere alle med denne spesielle dagen - som vi håper feires på en trygg og sikker måte!‍
Les mer
April 28, 2020

SYDVARANGER GJENTAR OPPFORDRING TIL ALLE OM Å IKKE FERDES ELLER OPPHOLDE SEG INNENFOR SELSKAPETS DRIFTSOMRÅDER I KIRKENES OG BJØRNEVATN

Til tross for at vi tidligere har informert om at ferdsel inne på våre driftsområder både i Kirkenes og Bjørnevatn ikke er tillatt, så ser vi dessverre at folk allikevel bryter denne oppfordringen.
Les mer
March 20, 2020

Sydvaranger sender ut permitteringsvarsel til ansatte

Les mer
March 13, 2020

SYDVARANGER tar forebyggende tiltak mot spredning av Korona-viruset

Les mer
March 11, 2020

FINNMARKSLØPET

Les mer
March 6, 2020

INNOVASJON OG SAMARBEID

I tråd med prosjektoppdateringen Selskapet kom med i januar, så fokuserer Sydvaranger nå på å sluttføre alle tekniske studier og planleggingsarbeider før fullskala drift kan gjenopptas. Ettersom Selskapet nå ser for seg en oppstart i 2021, så betyr det at vi på kort sikt har et lite overskudd med kvalifisert arbeidskraft i bedriften.
Les mer

Presentasjoner

EU presentasjon

Mediehenvendelser

Sydvaranger Industriområde
9900 Kirkenes
Norway

admin@sydvaranger.com
FacebookLinkedIn
HjemOm ossProduktBærekraftNyheterKarriereKontaktFacebookLinkedIn
Sydvaranger Industriområde, 9900 Kirkenes, Norge
Sydvaranger © 2018. All rights reserved.