March 6, 2020

INNOVASJON OG SAMARBEID

Ved å tenke utenfor boksen, og for å sikre at vårt dyktige SYD-Team fortsetter å videreutvikle seg, så har vi vært i kontakt med lokale samarbeidspartnere for å undersøke alternativer for kortsiktig bruk av denne arbeidskraften. Selv om dette ikke er en hovedprioritet, så har det vært verdt tiden vi har lagt ned i det ettersom vi i løpet av vintermånedene har lyktes i å inngå kortsiktige samarbeidsavtaler med lokale aktører for utleie av ansatte.

Vi har imidlertid blitt klar over at initiativet har vært årsaken til en viss offentlig diskusjon, så vi ønsker å benytte anledningen til å informere om det gode samarbeidet vi opplever mellom de lokale aktørene i kommunen.

Selv om dette på kort sikt har en innvirkning på selskapets vedlikeholdsaktiviteter, så fortsetter alle tekniske studier for fullt. Verdensledende miljø- og gruveekspertise er involvert i dette arbeidet, og vi er svært fornøyde med fremdriften og resultatene så langt - og vi ser frem til ferdigstillelse av det tekniske arbeidet.

HjemOm ossProduktBærekraftNyheterKarriereKontaktFacebookLinkedIn
Sydvaranger Industriområde, 9900 Kirkenes, Norge
Sydvaranger © 2018. All rights reserved.