August 23, 2019

Sydvaranger vil ha din feedback

Denne uken har Sydvaranger opprettet e-post-adressen feedback@sydvaranger.com, hvor alle kan sende inn spørsmål, ris og ros rundt gruvas drift. Målet er å etablere en god kommunikasjon mellom administrasjonen og befolkningen.

- Vi ønsker å drive gruva på en så åpen og ordentlig måte som mulig, derfor er det viktig at befolkningen har mulighet til å komme i kontakt med oss med tilbakemeldinger, sier kommunikasjonssjef, Arianne Heitmann Beckmand.

Ifølge administrasjonen vil Sydvaranger adressere tilbakemeldingene så ofte de kan.

- Avhengig av hvor mange tilbakemeldinger vi mottar, blir vi å svare på disse gjennom våre kanaler på en ukentlig basis. For de som ønsker å holde seg oppdatert på Sydvaranger anbefaler vi å følge oss på Facebook - der vil alt bli publisert, sier Heitmann Beckmand.

Hvilke tilbakemeldinger ønsker dere å motta?

- Vi håper publikum benytter seg av dette tilbudet når de ser, hører eller lurer på noe om oss, sier Heitmann Beckmand. Vi har ingen krav til oppsett, innhold eller formateringer – vi ønsker kun å skape en åpen linje mellom gruva og samfunnet rundt oss. Forhåpentligvis vil den nye feedback-kanalen hjelpe oss i å ivareta vår plikt ovenfor samfunnet og våre ansatte.

Eksempelvis håper Sydvaranger at innbyggerne bruker den nye kanalen flittig i september når de får besøk av konsulenter fra samfunnsrådgivningsselskapet Rambøll.

- I september får vi besøk av konsulenter fra Rambøll som skal gjennomføre en rekke miljøundersøkelser. Deres aktivitet vil i utgangspunktet ikke påvirke befolkningen i nevneverdig grad, men vi tror det er betryggende for Sør-Varanger sine innbyggere å vite at vi har en åpen kommunikasjonslinje dersom de skulle ha noen innspill til oss. Vi oppfordrer derfor alle som har noe på hjertet om å ta kontakt med oss, og vi tar selvfølgelig også imot tilbakemeldinger på vanlig post – bare husk å merke brevet «feedback», avslutter Heitmann Beckmand.

HjemOm ossProduktBærekraftNyheterKarriereKontaktFacebookLinkedIn
Sydvaranger Industriområde, 9900 Kirkenes, Norge
Sydvaranger © 2018. All rights reserved.